Over ons

Peppink Mills: meer dan 100 jaar de innovatieve specialist in fijnmalen

Modern innovatief bedrijf met ervaring

Peppink molens worden al meer dan 100 jaar ingezet in voornamelijk de food en non food, farmacie en chemische industrie. Onze maalmolens worden met de modernste technieken ontwikkeld en geproduceerd in de fabriek van  Machinefabriek G.R. Veerman B.V. Peppink is samen met Veerman onderdeel van Veerman Olst B.V. Veerman staat al jaren voor hoogwaardige kwaliteit en precisiewerk en staat garant voor de uitstekende kwaliteit van de Peppink molens.

Peppink Mills: de specialist in fijnmalen

Als de specialist in fijnmalen ontwikkelen en produceren wij:

  • Slagkruismolens
  • Hamermolens
  • Pennenmolens

Peppink Molens voldoen aan uw specifieke eisen

Op basis van onze jarenlang opgebouwde deskundigheid in combinatie met continu innovatieve investeringen, voldoen wij aan uw specifiek eisen voor een maalmolen. Peppink Mills heeft eigen engineers, waardoor we behalve standaard molens ook klant specifieke en/of turnkey oplossingen kunnen leveren.

Door de aanwezigheid van een eigen proefmalerij heeft Peppink de mogelijkheid de klant te verzekeren dat problemen met het vermalen van hun product verholpen kunnen worden en het eindresultaat voldoet aan uw specifieke eisen.

Van een begin ontwerp tot en met het produceren van de maalmolen kunt u bij Peppink Mills terecht.

Heeft u een molen nodig die bijvoorbeeld moet voldoen aan een bepaalde drukvastheid in verband met explosiegevaar, de ATEX normering, dan produceren wij die molen.

Neem vrijblijvend contact met ons op.

Historie

Begin 19e eeuw, begonnen T. Peppink en Zn een machinefabriek in Amsterdam centrum. Sinds 1997 is Peppink onderdeel van Veerman Olst BV. Peppink is al meer dan 100 jaar gespecialiseerd in de maal- en breekapparatuur, in al die jaren zijn er duizenden geproduceerd. Peppink kenmerkt zich door de korte lijnen, goede kennis en veel ervaring op maalgebied.

Peppink levert wereldwijd moderne maal- en breekapparaten die zich onderscheiden door degelijkheid, gebruiksvriendelijkheid en voldoen aan de laatste eisen op het gebied van machineveiligheid.